×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Hatz ersätter DickStacy i Renegades

1
Australiensiska Renegades har nu hittat sin ersättare till Ollie "DickStacy" Tierney. Den som kommer att komplettera laget är Jordan "Hatz" Bajic, som under de två senaste åren varit Order:s starkast lysande stjärna. DickStacy representerade Grayhound, och sedan Renegades i över två år.
Må hända att Oliver "Dickstacy" Tierney inte varit den som skjutit hårdast i Renegades, men han har varit den mest framstående karaktären i truppen. Med sina humoristiska utspel och iögonfallande smeknamn, kommer han lämna ett tomrum i Renegades. Istället för DickStacy, kommer nu Jordan "Hatz" Bajic in i truppen. Hatz har varit en bärande spelare i Order under de senaste två åren, och med en rating på 1.18 under de senaste tre månaderna, kommer han bringa nödvändig eldkraft till laget. Hatz får ändå mer ses som en talang än en utpräglad stjärna, då meriter från de stora sammanhangen saknas.

Renegades som köpte upp Grayhound:s lag under slutet av förra året, visade upp bra spel under ESL Pro League Season 10, där de lyckades knipa en vinst mot Sharks Esports och till slut landa på en 9-12:e plats. Förhoppningen är förstås med Hatz i laget, att ta sig till fler av de stora scenerna under 2020. Första uppvisningen för Hatz blir under inkommande veckas Oceaniska kval till IEM Katowice. Om två veckor kommer årets första stora test för Hatz och Renegades, då de ska delta i Dreamhack Open Leipzig. Laguppställningen ser nu ut som följer.0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..