×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM

Här är de inbjudna till IEM Katowice — minst två svensklag på plats

1
I slutet av februari startar Intel Extreme Katowice 2020. 500 000 dollar står på spel i den prestigefulla turneringen. Totalt 16 stycken lag kommer att delta i turneringen och ESL har nu offentliggjort de tio inbjudna lagen. Bland dessa hittar vi Sveriges två topplag, Ninjas in Pyjamas och Fnatic.
Intel Extreme Masters Katowice är en av de mest prestigefyllda turneringarna i Counter-Strike: Global Offensive och i februari är det dags för det nya decenniets första upplaga av turneringen. Totalt 500 000 dollar står på spel när 16 lag tar sig till Polens tionde största stad. ESL har nu offentliggjort vilka tio lag som har fått direktinbjudan till turneringen.

Tre lag var redan klara sedan tidigare då de vunnit andra turneringen som agerade kval genom ESL Pro Tour. Dessa är svenska Fnatic som vann Dreamhack Masters Malmö, Astralis som vann IEM Beijing och Mousesports som vann ESL Pro League Season 10. Vi kommer även få se ytterligare ett svenskt lag på plats i form av Ninjas in Pyjamas.

Intel Extreme Masters Katowice 2020
FnaticNinjas in Pyjamas
MousesportsTeam Vitality
AstralisNatus Vincere
Evil GeniusesVirtus.pro
100 ThievesTeam Liquid
EuropaEuropeiskt kvalUSANordamerikanskt kval
EuropaEuropeiskt kvalVärldenAsiatiskt kval
EuropaEuropeiskt kvalAustralienOceaniskt kval

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..