×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fnatic är världens näst bästa lag — intar andraplats i världsrankingen

1
Det svenska laget Fnatic är världens näst bästa lag, i alla fall om man litar på Hltv:s världsranking. Detta är ett svenskt lags bästa placering sedan april förra året. Nästa svenska lag på listan är Ninjas in Pyjamas som ligger på en tiondeplats.
Hltv har återigen uppdaterat sin världsranking av Counter-Strike: Global Offensive. Det svenska laget Fnatic fortsätter klättra och intar nu en andraplats på världsrankingen. Sedan de valt att ta tillbaka Robin "flusha" Rönnquist och Maikil "Golden" Selim till laget har de visat på storspel genom att vinna Dreamhack Masters Malmö 2019 och en andraplats under ESL Pro League Season 10.

Det bästa laget enligt Hltv är fortfarande Astralis som ligger 216 poäng över Fnatic. Nästa svenska lag i rankingen är Ninjas in Pyjamas som tappat två platser. De ligger just nu på en tiondeplats. Det är dock en svensk spelare som ligger före NiP. Olof "olofmeister" Kajbjer och hans Faze Clan ligger just nu på en sjundeplats i rankingen.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..