×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kazakstan

Virtus.pro ryktas plocka upp hela Avangars CS:GO-lag

1
Enligt uppgifter till Dbltap kommer den ryska organisationen Virtus.pro att plocka upp ett nytt lag i Counter-Strike: Global Offensive. Källorna menar att Virtus.pro kommer att plocka upp Ali "Jame" Djami och kompani som just nu representerar Avangar.
Ett lag som utan tvekan varit i rampljuset under 2019 är Avangar.Det kazakstanska laget har lyckats att vinna turneringar som Dreamhack Open Rio och Blast Pro Series Moskva. Förutom detta lyckades de även ta sig till final av Starladder Berlin Major, där förlorade de dock mot Astralis. Enligt uppgifter till Dbltap kommer dock laget att ansluta sig till en ny organisation, närmare bestämt Virtus.pro.

Den ryska organisationen var snabba på att byta över till CS:GO och gjorde detta under oktober 2012 med sitt rysk-ukrainska lag lett av Kirill "ANGE1" Karasiow. Efter en del spelarförändringar blev det just det laget som för första gången lyckades slå Ninjas in Pyjamas på LAN. Bara några månader efter detta så splittrades dock laget. De valde då istället att plocka upp ett polskt lag med 1.6-spelarna Filip "Neo" Kubski, Wiktor "TaZ" Wojtas och Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski.

Detta blev utan tvekan ett succélag då de vann den andra majorn som arrangerades i CS:GO, ESL EMS One Katowice. Konstellationen höll ihop ända fram till 2018 när TaZ fick lämna laget. Efter detta har laget fortsatt byta spelare men de har under hela tiden hållit sig till ett polskt lag. Vad som kommer att hända med det polska laget om de nu plockar upp Avangar är nu okänt. Om ryktena stämmer så kommer Virtus.pro se ut på följande sätt:Artikelbild: ESL
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..