×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike

Astralis vidare till final efter 2-1 mot Evil Geniuses

1
Astralis såg ut att gå mot en 2-0 seger men Evil Geniuses kunde svara och tog mötet till en tredje och avgörande karta. Där visade danskarna upp sig från sin bästa sida och vann enkelt med 16-6. I finalen ställs de mot Fnatic eller Team Liquid.
I kvällens första semifinal ställdes danska Astralis mot amerikanska Evil Geniuses. Danskarna hade inför semifinalen gått obesegrade genom turneringen och vunnit mot bland annat Fnatic. För amerikanerna kom den hittills enda förlusten mot Nordamerikanska Team Liquid.

Matchen inleddes på Evil Geniuses kartval Inferno, det var dock inte något som märktes. Efter att amerikanerna vunnit pistolrundan kunde Astralis lägga i en högre växel och vinna nio raka rundor innan EG hämtade sig. 9-6 i halvtid blev sedan snabbt 16-8 när danskarna visade varför de är det bästa laget i världen.

Karta nummer två blev Nuke, en av Astralis bättre kartor och det skulle till en början bli en upprepning av Inferno. Efter första halvan ledde danskarna med 9-6 efter att under en kort stund haft ledningen med 8-2. Det amerikanska laget kunde dock komma tillbaka och tillslut vann de också kartan med 16-13. Den avgörande kartan var Overpass och där var det Astralis som tog kommandot i den första halvan.

Efter att ha vunnit åtta rundor i rad på T-sidan så vann de den första halvan med 10-5. När de sedan spelade som CT visade de sig vara omutliga och tappade endast en runda i den andra halvan vilket innebar seger med 16-6. Danskarna vann alltså semifinalen med 2-1 i kartor och ställs mot antingen Fnatic eller Team Liquid i finalen som spelas imorgon, söndag, klockan 22:00. Den andra semifinalen, mellan Fnatic och Team Liquid, spelas klockan 23:40 ikväll.
2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..