×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike

NiP utslagna efter tre kartor mot EG

1
Det såg länge bra ut för Ninjas in Pyjamas som hade stora ledningar i de två första matcherna. Evil Geniuses lyckades dock vända på det hela och efter att ha tagit matchen till den tredje kartan som var Inferno kunde amerikanerna också vinna och skicka ut NiP ur turneringen.
I matchen mellan Ninjas in Pyjamas och Evil Geniuses stod en slutspelsplats på spel. Det svenska laget inledde bäst på sitt kartval ,Train, när de vann pistolrundan. NiP dominerade också stora delar av den första halvan och gick till halvtidsvila med ledning 11-4. De såg också ut att fortsätta på samma spår när Patrik "f0rest" Lindberg eliminerade tre motståndare under den andra pistolrundan och såg till att hans lag kunde vinna den. NiP vann ytterligare tre rundor innan Evil Geniuses plötsligt gjorde match av det hela. Från underläge 15-4 gick de upp till 15-11 och NiP såg pressade ut. Tillslut kunde svenskarna reda ut situationen och säkra den första kartan med 16-11.

Evil Geniuses inledde bättre på sitt kartval, Nuke. Där kunde de vinna de tre första rundorna innan NiP kom tillbaka. Svenskarna visade återigen att när spelet väl sitter så flyter det på riktigt bra och efter halva kartan hade de en ledning med 10-5. Efter sidbytet och med EG på CT-sidan vände det helt. Efter att ha gått upp till 10-10 blev det flera jämna rundor där lagen följdes åt. NiP såg ut att förlora när de tvingades till en eco-runda men då klev f0rest fram och ledde sitt lag till seger. Tillslut räckte det dock inte och Evil Geniuses kunde vinna Nuke med 16-14.

Den tredje och avgörande kartan var Inferno och där kunde NiP starta bra genom att vinna de fem första rundorna på CT-sidan. Det amerikanska laget kunde dock ta sig tillbaka in i matchen efter att de gång på gång sköt hål på NiPs försvar på B-site. Det gjorde att lagen gick till halvtid med ställningen 8-7 till Evil Geniuses. Ethan "Ethan" Arnold klev sedan fram i pistolrundan och eliminerade tre NiP-spelare. Vid ställningen 10-7 säkrade han ett ace efter att NiP tvingats till en eco-runda och det såg mörkt ut för det svenska laget.

Veteranen f0rest ville dock annorlunda och ytterligare en gång ledde han NiP framåt när han eliminerade fyra motståndare och såg till att svenskarna kunde reducera till 11-8. Därefter vaknade hans lag till liv och vann ytterligare fyra rundor och plötsligt såg det ut som att NiP skulle kunna vinna matchen. Så blev det dock inte och Evil Geniuses kunde istället vinna fem raka rundor och säkra segern. För svensklaget innebar det att det var färdigspelat i turneringen medan amerikanerna får spela en semifinal mot Astralis klockan 19:00 ikväll.
2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..