×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

NiP besegrar Avangar — spelar mot EG om en plats i slutspelet

1
Det blev ingen tuff match för Ninjas in Pyjamas i elimineringsmatchen mot Avangar. Efter fint spel av Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora och resten av det svenska laget kunde de vinna matchen med 16-12 och 16-6.
Ninjas in Pyjamas inledde ECS-finalspelet med en storförlust mot Team Liquid. Det betydde att de var tvungna att spela en utslagsmatch mot Avangar för att hålla sig kvar i turneringen. Bäst-av-tre mötet inleddes på Avangars kartval, Train, och det var också det kazakiska laget som började bäst. Efter att ha vunnit pistolrundan tog de ytterligare fyra raka rundor innan NiP vaknade till liv. Svenskarna kunde då lägga i en högre växel och vann sju raka rundor, efter den första halvan var ställningen 8-7 till ett NiP som såg mycket bättre ut än mot Team Liquid.

Den andra halvan blev betydligt jämnare men tillslut kunde NiP säkra segern med 16-12. Plopski imponerade och stod för hela 28 elimineringar vilket var flest i svensklaget. Matchen gick sedan vidare till Ninjas in Pyjamas kartval, Overpass, och där syntes det att de fortfarande har en hel del att ge. Under den första halvan körde de över ett Avangar som inte alls imponerade och halvtidssiffrorna skrevs till 13-2 i NiPs fördel. När Avangar väl fick spela som CT såg det dock ut som att det faktiskt kunde bli liv i matchen igen efter att de vunnit fyra raka rundor. Svenskarna vaknade dock till liv och kunde avsluta matchen med seger i tre raka rundor för en vinst med 16-6.

För Ninjas in Pyjamas var det en viktig seger då de nu får en sista chans att nå slutspelet i finalspelet. Klockan 22:00 ställs de nämligen mot Evil Geniuses där vinnaren går till semifinal och får möta Astralis . Senare under natten mot lördag ställs Fnatic mot vinnarna mellan Made in Brazil och Sharks Esports. Där gäller samma förutsättningar, vinnaren är vidare till semifinal och där väntar Team Liquid. Det finns alltså en liten liten chans att vi får se två svenska lag i finalen som spelas klockan 22:00 på söndag.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..