×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

NiP krossar och gör comeback mot BIG i samma match

1
Ninjas in Pyjamas är nu väldigt nära en plats i LAN-finalerna av ESL Pro League. Detta efter en väldigt underlig match mot BIG. NiP krossade tyskarna under denna första kartan med 16-1 men i den andra kartan såg det tuffare ut. Svenskarna gjorde dock en otrolig comeback och vann kartan matchen med 2-0.
Ninjas in Pyjamas spelade under gårdagen sin andra match i det andra gruppspelet av ESL Pro League. Där ställdes de mot tyska BIG på tyskarnas kartval, Train. Det var dock NiP som tog kommando direkt i matchen. De började matchen otroligt komfortabelt genom att vina hela 14 raka rundor innan BIG kunde få en tröstrunda på sin T-sida. Det var också den sista rundan som BIG fick på Train, 16-1 till Ninjas in Pyjamas.

Näst på tur var svenskarnas egna kartval, Nuke. Det var dock BIG som startade starkast under denna karta genom att vinna den inledande pistolrundan samt de ter rundorna som följde. De fortsatte starkt under hela sin CT-sida och fick med sig elva rundor i halvlek. Väl där vann de även den andra pistolrundan och kom upp i en ledning på 13-4. Efter det började dock NiP komma tillbaka in i matchen. De vann sju raka rundor för att få matchen till 11-13. BIG kunde nu äntligen vinna sin fjortonde runda men efter det vann NiP fyra raka rundor för att ta ledning för första gången på Nuke med 15-14.

Det tyska laget kunde dock knipa den sista av de ordinarie rundorna för att tvinga kartan till övertid. Men NiP var det bättre laget och kunde stänga kartan, och därmed matchen, med 19-16. NiP kommer idag att ställas mot North klockan 22:15 för att säkra en plats i i LAN-finalerna av ESL Pro League Season 10.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..