×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Officiellt: Här här Godsents nya CS:GO-lag

1
Det har under en längre tid ryktats om vilket lag som kommer att representera den svenska organisationen Godsent. Det står nu klart att det blir Mikail "Maikelele" Bill och hans lag som tidigare spelat under Smash Esports kommer att ansluta sig till organisationen.
Under september återvände Godsent till esporten genom att ta slå sig samman med The Final Tribe. Det har sedan detta ryktats om vilka spelare som ska representera laget i Counter-Strike: Global Offensive. I oktober såg det ut som att det var Japaleno som skulle ansluta sig till laget men så blev inte fallet. Organisationen satsar nu istället med ett internationellt lag istället för ett helsvenskt.

Godsent har nu offentliggjort att det laget som kommer att representera organisationen blir det som fram till gårdagen representerade . I spetsen av laget hittar vi en svensk spelare i form av Mikail "Maikelele" Bill som var med och grundade laget som under starten gick under namnet NoChance. Det blir även svenskt på den analytiska biten där vi hittar majorvinnande Jonatan "Devilwalk" Lundberg som coach.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..