×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Ninjas in Pyjamas vinner mot G2 — Plopski dominerar

1
Under onsdagen spelade Ninjas in Pyjamas sin första match av den andra gruppspelsomgången i ESL Pro League. Efter tre kartor lyckades de vinna mot G2 Esports. Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora storspelade och lyckades få med sig hela 88 frags över de tre kartorna.
Det återstår fyra europeiska platser till finalerna av ESL Pro Leagues tionde säsong och Ninjas in Pyjamas är på god väg att få en av dem. Under gårdagens ställdes de mot G2 Esports i sin första match av den andra gruppspelsomgången. Matchen startade på det fransk-serbiska lagets kartval, Dust2. Det var också de som startade starkast genom att få en snabb ledning på 7-1. NiP kämpade dock tillbaka och fick med sig sex rundor från sin CT-sida. På sin T-sida såg de ut att ta kommando över kartan men G2 lyckades vinnna med 16-11.

Näst på tur var svenskarnas egna kartval, Inferno. NiP förlorade den inledande pistolrundan men kunde direkt efter det vinna fyra raka rundor. G2 tog dock snabbt kommando över kartan och fick med sig tio rundor till sidbytet. När lagen bytte sida fortsatte G2 starkt och kunde snabbt komma upp i en ledning på 13-8. Där tog det dock stopp för det fransk-serbiska laget. NiP vann åtta raka rundor och kunde stänga kartan med 16-13. I framkant såg vi Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora som under kartan lyckades få hela 36 frags.

Sista och avgörande kartan blev Mirage och denna gången kunde NiP få en bättre start. De började kartan med att vinna de fem inledande rundorna och kunde efter det få med sig hela tio rundor från sin T-sida. De vann även pistolrundan på sin CT-sida och kunde snabbt säkra vinsten med 16-8. Trots det lite kortare matchen lyckades Plopski även under denna kartan få över 30 frags, totalt 32 stycken blev det för den unga talangen. Över hela matchen fick 17-åringen hela 88 frags.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..