×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

robiin hoppar in för Singularity under ESL Pro League

1
Efter att Complexity gjort om sitt lag tappade de sin plats i den andra gruppspelsomgången av ESL Pro League. Det laget som fick deras plats blev Singularity. De har dock behövt ta in en inhoppare i form av den svenska spelaren Robin "robiin" Sjögren.
Complexity Gaming placerade sig på en andraplats under det första gruppspelet av ESL Pro Leagues amerikanska gren. I och med detta hade fortfarande en chans att ta sig vidare till finalerna genom det andra gruppspelet. Men efter stora förändringar till laget kunde de inte fortsätta sitt spel i denna säsongen. De som istället fick den platsen blev Team Singularity.

Det amerikanska laget har dock tappat en av sina spelare, Collin "wrath" McSweegan, till Swole Patrol. De har istället spelat med Jordan "Zellsis" Montemurro under den senaste tiden men eftersom han spelade det första gruppspelet med Swole Patrol som behöver Singularity spela med en inhoppare. Den som nu ansluter sig till laget för ESL Pro League är ingen mindre än den svenska spelaren Robin "robiin" Sjögren.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..