×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

Här är grupperna för finalerna av ECS säsong 8

1
Den 28 november startar finalerna av ECS säsong 8. På plats kommer Sveriges två bästa lag, Fnatic och Ninjas in Pyjamas, att finnas. Nu har Faceit släppt grupperna för turneringen och de två svenska lagen är placerade i olika grupper.
Det är snart dags för finalerna av ECS säsong 8. Den 28 november startar turneringen i Arlington, USA. Åtta lag kommer att vara på plats och kämpa om prispotten på 500 000 dollar. Bland de deltagande lagen hittar vi Sveriges två bästa lag Fnatic och Ninjas in Pyjamas. NiP kommer att starta turneringen i grupp A medan Fnatic kommer att spela i grupp B.

Grupperna bestämdes på ett lite speciellt sätt där lagen fick välja vilka lag som skulle spela i den motsatta gruppen. Då Avangar och Sharks Esports var de första att kvala in fick de välja varsitt lag att placera in i grupperna. De lagen som Avangar och Sharks placerade fick efter det välja nästa lag och så vidare. När Fnatic blivit placerade i grupp A av Evil Geniuses var de deras tur att välja, de valde då att placera Ninjas in Pyjamas i grupp B.

A1 (Avangar) väljer B2 (Astralis)
B1 (Sharks Esports) väljer A2 (Evil Geniuses)
B2 (Astralis) väljer A3 (Team Liquid)
A2 (Evil Geniuses) väljer B3 (Fnatic)
B3 (Fnatic) väljer A4 (Ninjas in Pyjamas)
B4 (Made in Brazil)

Grupp AGrupp B
Ninjas in PyjamasFnatic
Evil GeniusesSharks Esports
Team LiquidAstralis
AvangarMade in Brazil

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..