×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

TeSeS blir fulltalig medlem av Copenhagen Flames

1
Rene "TeSeS" Madsen har en efter en väldigt lyckad period som inhoppare i Copenhagen Flames nu blivit en fulltalig medlem i laget. De bänkar i samband med detta Sebastian "Basso" Aagaard som tidigare tagit en paus på grund av personliga anledningar.
Under oktober valde Sebastian "Basso" Aagaard att ta en paus från CS:GO på grund av "personliga anledningar". Det danska laget Copenhagen Flames valde då att plocka in den tidigare Optic Gaming-spelaren Rene "TeSeS" Madsen som inhoppare. Den endast 18 år gamla spelaren sken under tiden som inhoppare och på grund av detta har nu laget valt att ta in honom som fulltalig spelare.

TeSeS är mest känd för sin fyra månader långa period tillsammans med Optic Gaming. Tillsammans med laget lyckades han vinna Dreamhack Open Summer samt deltog även i Dreamhack Masters Malmö och ESL One New York. Efter Malmö tappade dock laget René "cajunb" Borg. Detta och problem med att hitta en ny organisation så valdes laget istället att splittras.



Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..