×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Chaos plockar upp Ben's Anime Team

1
Den amerikanska organisationen Chaos Esports Club har nu återvänt till USA genom att plocka upp ett nytt CS-lag. De som nu ansluter sig till organisationen är Joshua "steel" Nissan och kompani från Ben's Anime Team.
I början av september valde Chaos Esports Club att släppa sitt svenska Counter-Strike: Global Offensive lag. Det svenska laget återvände då till sitt gamla lag Japaleno. Redan i detta stadiet ryktades det om att organisationen skulle återvända till USA och en spelare som lyftes redan då var Joshua "steel" Nissan. Detta har nu blivit klart när den amerikanska organisationen plockar upp Ben's Anime Team.'

Laget har setts spela tillsammans under en längre tid och kommer att göra premiär för organisationen redan i helgen. Detta under Dreamhack Open Atlanta där de fick den sista platsen när Cloud9 hoppade av. Laget kommer i samband med detta även att flytta till just Atlanta för att, som organisationen skriver själva, tävla på fulltid för Chaos.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..