×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM

Gruppspelet färdigspelat — här är slutspelet av IEM Beijing

1
Den enda svenska spelaren i Intel Extreme Masters Beijing, Olof "olofmeister" Kajbjer är klar för slutspelet av turneringen. Detta då han och hans Faze Clan slagit ut Evil Geniuses. Även Astralis, Vitality och 100 Thieves är klara för slutspel.
Olof "olofmeister" Kajbjer och hans Faze Clan hade chans att ta sig vidare till slutspel redan i sin andra match av Intel Extreme Masters. De ställdes i den matchen mot Team Vitality men de lyckades inte vinna den matchen utan det var fransmännen som säkrade den första slutspelsplatsen från grupp B. Blast Pro Series Köpenhamn-vinnarna skulle istället säkra sin plats i slutspelet under den sista gruppspelsmatchen mot Evil Geniuses där de vann med 2-1.

I grupp A hade Astralis redan säkrat sin slutspelsplats under första dagen och den sista platsen skulle avgöras mellan 100 Thieves och ENCE Esports. Där var det de australiska laget som var starkare genom och vann matchen med 2-0. Tidigt på lördag startar slutspelet där Faze Clan ställs mot Astralis och 100 Thives kommer att få möta Vitality.
2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..