×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Så gick första dagen av IEM Beijing — Faze Clan startar starkt

1
Intel Extreme Masters Beijing startade tidigt på morgonen idag. Endast en svensk spelare är med i turneringen, Olof "olofmeister" Kajbjer från Faze Clan. De startade turneringen starkt genom att vinna sin första match mot Evil Geniuses. Ett lag, Astralis, har redan säkrat en plats i slutspelet medan ENCE/Vici har fått lämna turneringen.
Den enda svensken i Intel Extreme Masters, Olof "olofmeister" Kajbjer, fick en bra start på turneringen. Han och hans lag, Faze Clan, lyckades vinna sin inledande match mot Evil Geniuses med bekväma 2-0, 16-7 på Nuke och 16-6 på Dust2. Bra gick det även för 100 Thieves som vann organisationens första CS:GO-match någonsin med 2-0 mot finska ENCE Esports.

De fick det dock svårare i sin andra match där de ställdes mot Astralis som tidigare vunnit mot Vici Gaming. Danskarna kunde lätt vinna mot det australiska laget med 2-0 i kartor för att säkra en plats i slutspelet av turneringen. Ett lag har också fått lämna turneringen redan idag. Detta blev hemmalaget hemmalaget Vici som förlorade sin andra match mot ENCE med 2-0 i kartor.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..