×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM

Så gick första dagen av IEM Beijing — Faze Clan startar starkt

1
Intel Extreme Masters Beijing startade tidigt på morgonen idag. Endast en svensk spelare är med i turneringen, Olof "olofmeister" Kajbjer från Faze Clan. De startade turneringen starkt genom att vinna sin första match mot Evil Geniuses. Ett lag, Astralis, har redan säkrat en plats i slutspelet medan ENCE/Vici har fått lämna turneringen.
Den enda svensken i Intel Extreme Masters, Olof "olofmeister" Kajbjer, fick en bra start på turneringen. Han och hans lag, Faze Clan, lyckades vinna sin inledande match mot Evil Geniuses med bekväma 2-0, 16-7 på Nuke och 16-6 på Dust2. Bra gick det även för 100 Thieves som vann organisationens första CS:GO-match någonsin med 2-0 mot finska ENCE Esports.

De fick det dock svårare i sin andra match där de ställdes mot Astralis som tidigare vunnit mot Vici Gaming. Danskarna kunde lätt vinna mot det australiska laget med 2-0 i kartor för att säkra en plats i slutspelet av turneringen. Ett lag har också fått lämna turneringen redan idag. Detta blev hemmalaget hemmalaget Vici som förlorade sin andra match mot ENCE med 2-0 i kartor.

2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..