×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Complexity plockar upp k0nfig och poizon

1
Efter en lång tid av spelarförändringar har Complexity Gaming nu en fulltalig femma. Detta efter att de plockat upp Kristian "k0nfig" Wienecke och Valentin "poizon" Vasilevs. I och med detta är laget nu till majoriteten ett europeiskt lag.
Complexity Gaming ägare, Jason Lake, gick efter Starladder Berlin Major ut med att de skulle bygga ett nytt CS:GO-lag. Efter en lång tid av spelarförändringar och rykten står det nu klart vilka spelare som kommer att representera organisationen framöver. De spelare som nu ersätter Rory "dephh" Jackson och Shahzeeb "ShahZaM" Khan är danska Kristian "k0nfig" Wienecke och bulgariska Valentin "poizon" Vasilev.

Detta blir inte k0nfigs första besök i USA. Under 2018 var han en del av det dansk-amerikanska Optic Gaming innan de valde att gå heldanskt. Detta var även den organisationen han blev kvar i fram till att de splittrades under oktober i år. poizon å andra sidan har tidigare endast spelat för bulgariska lag, med en kort period när Windigo satsade internationellt.

2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..