×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Ukraina

Här är alla lagen till WePlay! Forge of Masters-finalerna — sex svenskar på plats

1
Online-delen av WePlay! Forge of Masters är färdigspelad och därmed är alla lagen till LAN-finalerna klara. Bland dessa hittar vi totalt sex stycken svenska spelare, fem av dessa från Gamerlegion samt Mikail "Maikelele" Bill från Smash. Finalerna går av stapeln 15 november och har en prispott på 100 000 dollar.
Under en månad har online-delen av WePlay! Forge of Masters spelats. Totalt 24 lag kämpade om de åtta LAN-platserna som stod på spel. Sex stycken svenska spelare deltog i online-delen, samtliga spelare i Gamerlegion samt Mikail "Maikelele" Bill från . Båda dessa lagen har också lyckats ta sig vidare till LAN-finalerna. Smash genom att vinna sin medan Gamerlegion som placerade sig på en andraplats i grupp A fick en inbjudan när Windigo Gaming, som vann gruppen, drog sig ur.

LAN-finalerna kommer att starta den 15 november och spelas över tre dagar. 100 dollar står på spel där vinnarna går hem med hälften av detta. Turneringen kommer att avgöras i Ukrainas huvudstad, Kiev, i Concert-hall VDNG. Förutom svenskarna kommer vi även att få se lag som Tricked Esport, Team Heretics och Winstrike Team i turneringen.

WePlay! Forge of Masters
Gamerlegion
Tricked EsportCopenhagen Flames
Winstrike TeamTeam Heretics
ForzeGambit Youngsters
2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..