×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Nytt rekord för olofmeister — har vunnit flest turneringar i CS:GO

1
Olof "olofmeister" Kajbjer har satt ett nytt rekord. Den svenska 27-åringen är nu den spelaren som har vunnit flest turneringar i Counter-Strike: Global Offensive. Hela 25 troféer har den olofmeister kammat hem.
Den svenska spelaren Olof "olofmeister" Kajbjer är ingen främling för rekord i Counter-Strike: Global Offensive. Han är den spelaren som nått flest major-slutspel, 14 av 15 möjliga. Nu har 27-åringen satt ett nytt rekord i CS:GO. Efter att han och hans Faze Clan vunnit Blast Pro Series Köpenhamn under helgen är han nu den spelare som vunnit flest LAN-turneringar, hela 25 stycken.

De flesta av dessa turneringsvinster vann olofmeister tillsammans med Fnatic mellan 2014 och 2017, två av dessa var dessutom majors, ESL One Katowice 2015 och ESL One Cologne 2015. Under honom är det fortsatt Sverige som briljerar. På en andraplats hittar vi Richard "Xizt" Landström med sina 24 vinster tätt följt av Patrik "f0rest" Lindberg och Christopher "GeT_RiGhT" Alesund på 23. Den första ickesvensken vi hittar på listan är Nathan "NBK" Schmitt som ligger på en delad fjärdeplats med tre svenska spelare.


Mest vunna LAN-turneringar i CS:GO
Olof "olofmeister" Kajbjer (25)
Richard "Xizt" Landström (24)
Patrik "f0rest" Lindberg (23)
Christopher "GeT_RiGhT" Alesund (23)
Jesper "JW" Wecksell (22)
Robin "flusha" Rönnquist (22)
Adam "friberg" Friberg (22)
Nathan "NBK" Schmitt (22)
Freddy "KRiMZ" Johansson (21)
Nicolai "dev1ce" Reedtz (21)
Andreas "Xyp9x" Højsleth (21)
2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..