×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Gen.G ryktas satsa på CS:GO — i diskussioner med Cloud9-spelare

2
Den koreanska League of Legends-organisationen Gen.G Esports ryktas satsa på Counter-Strike: Global Offensive. Detta enligt uppgifter till Jared "Dekay" Lewis och Dbltap. De ska enligt uppgifterna vara intresserade av spelare från Cloud9 samt Georgi "SHiPZ" Grigorov.
I början av juli valde Cloud9 att göra om hela sitt CS:GO-lag. Laget har efter detta inte fått en stark start. Organisationens framtid i spelet verkar nu också oklar. Enligt uppgifter till Jared "Dekay" Lewis och Dbltap är åtminstone två spelare från laget i diskussioner med den koreanska League of Legends-organisationen Gen.G Esports.

Dbltap kan endast bekräfta att Gen.G har diskuterat med Timothy "autimatic" Ta och Damian "daps" Steele från Cloud9. En annan spelare som organisationen verkar vara intresserade av är den bulgariska 19-åringen Georgi "SHiPZ" Grigorov som just nu spelar för CR4ZY. Om de resterande spelarna av Cloud9 är intressanta för Gen.G är just nu oklart. Enligt den franska journalisten neL ska Gen.G även varit i diskussioner med CR4ZY och spelarna som har ryktats skapa ett lag för OG Esports.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..