×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Succéstart för NiP i Blast — stora chanser till finalplats

1
Första dagen av Blast Pro Series Köpenhamn är färdigspelad och det blev en otrolig start för svenska Ninjas in Pyjamas. De lyckades vinna mot både Cloud9 och Astralis väldigt komfortabelt.
Ninjas in Pyjamas fick en otrolig start av Blast Pro Series Köpenhamn. Det svenska laget ställdes i första matchen mot Cloud9 på Overpass. Efter att ha förlorat de tre inledande NiP 15 raka rundor och kunde tillslut avsluta matchen med 16-6. I den andra matchen fick de möta Astralis, även den matchen spelades på Overpass. Denna gången vann de hela 12 raka rundor i början av matchen och kunde lätt stänga kartan med 16-7.

I och med detta har Ninjas in Pyjamas nu stora chanser att ta sig vidare till final av turneringen. De kommer idag att möta Faze Clan, som också vann två matcher under gårdagen, samt Team Liquid och Natus Vincere. Matcherna startar 14:00 och går att att se på svenska via Twitch.tv/fragbite.
2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..