×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Australien

100 Thieves återvänder till CS:GO — plockar upp hela Renegades

2
Det australiska laget som tidigare representerat Renegades har hittat ett nytt hem. Detta i samband med att 100 Thieves återvänder till CS:GO. Detta blir organisationens första CS:GO-lag sedan början av 2018 när de släppte sitt brasilianska lag.
100 Thieves är tillbaka i Counter-Strike: Global Offensive. Detta genom att de plockar upp det australiska laget som tidigare representerat Renegades. Laget som just nu är rankade som världens sjunde bästa lag kommer att göra premiär för organisationen under andra gruppspelsomgången av ESL Pro Leagues amerikanska gren.

100 Thieves har tidigare haft ett CS:GO-lag men detta blev inte långvarigt. I slutet av 2017 plockade de upp det brasilianska laget som tidigare representerat Immortals, laget som placerade sig på en andraplats under PGL Major Krakow. På grund av visumproblem missade dock laget majorn som följde. Detta var dock inte det enda problemet för laget då en av spelarna Vito "kNgV" Giuseppe fick lämna laget på grund av dåligt beteende. Kort efter valde också organisationen att släppa hela alla spelare, de han inte ens spela en enda match för 100 Thieves.
Artikelbild: 100 Thieves
2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..