×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

Fnatic vidare till final i sista veckan av ECS — en match från LAN-finalerna

1
Det svenska laget Fnatic måste endast vinna en till match av ECS för att ta sig vidare till LAN-finalerna av turneringen. Detta efter att de vunnit mot både BIG och Tricked i sina tidigare matcher. De ställs ikväll mot Virtus.pro för en plats i LAN-finalerna.
Fnatic är vidare till final av den femte och sista veckan av ECS. Vägen till finalen blev relativt lätt för svenskarna som i den första matchen ställdes mot BIG. Det svenska laget lyckades vinna matchen med 2-0 i kartor, 16-11 på Inferno och 16-11 på Train. I nästa match väntade det danska laget Tricked Esport. Detta blev en något svårare match för svenskarna men de lyckades även vinna den med 2-0, 16-13 på Nuke och 16-11 på Inferno.

Finalen spelas ikväll 20:00 och där ställs svenskarna mot Virtus.pro som tidigare vunnit mot både Mousesports och Faze Clan. Om Fnatic lyckas vinna matchen är de klara för LAN-finalerna där de sluter upp med sina landsmän i Ninjas in Pyjamas samt Avangar och Astralis från Europa och ytterligare fyra lag från Nordamerika. BME sänder som vanligt matchen på svenska via Twitch.tv/slop3.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..