×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ECS

Fnatic vidare till final i sista veckan av ECS — en match från LAN-finalerna

1
Det svenska laget Fnatic måste endast vinna en till match av ECS för att ta sig vidare till LAN-finalerna av turneringen. Detta efter att de vunnit mot både BIG och Tricked i sina tidigare matcher. De ställs ikväll mot Virtus.pro för en plats i LAN-finalerna.
Fnatic är vidare till final av den femte och sista veckan av ECS. Vägen till finalen blev relativt lätt för svenskarna som i den första matchen ställdes mot BIG. Det svenska laget lyckades vinna matchen med 2-0 i kartor, 16-11 på Inferno och 16-11 på Train. I nästa match väntade det danska laget Tricked Esport. Detta blev en något svårare match för svenskarna men de lyckades även vinna den med 2-0, 16-13 på Nuke och 16-11 på Inferno.

Finalen spelas ikväll 20:00 och där ställs svenskarna mot Virtus.pro som tidigare vunnit mot både Mousesports och Faze Clan. Om Fnatic lyckas vinna matchen är de klara för LAN-finalerna där de sluter upp med sina landsmän i Ninjas in Pyjamas samt Avangar och Astralis från Europa och ytterligare fyra lag från Nordamerika. BME sänder som vanligt matchen på svenska via Twitch.tv/slop3.
2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..