×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fragbite sänder Blast Köpenhamn på svenska — Jumpy hoppar in i studion

3
Under helgen spelas Blast Pro Series Köpenhamn. Fragbite kommer som vanligt att sända turneringen på svenska i en avslappnad miljö. Sändningen kommer att ledas av Fragbites egna Kalle "Hallonkraem" Strömgren. Med sig i studion kommer han att ha Jimmy "Jumpy" Berndtsson och Alexander "rdl" Redl som experter.
På fredag, 1 november, är det dags för en ny upplaga av Blast Pro Series. Turneringsserien återvänder denna gången till Köpenhamn för tredje gången. På plats kommer vi att få se ett helsvenskt lag i form av Ninjas in Pyjamas samt Olof "olofmeister" Kajbjer från Faze Clan. Turneringen som spelas över två dagar har 250 000 dollar i prispotten.

Fragbite kommer som vanligt att sända turneringen på svenska, detta med hjälp av Black Molly Entertainment och Ben & Jerry's. Sändningen kommer att ledas av Fragbites egna Kalle "Hallonkraem" Strömgren och som vanligt hittar vi även Alexander "rdl" Redl vid hans sida. Denna gången kommer vi även att få se den före detta Fnatic-coachen Jimmy "Jumpy" Berndtsson agera expertkommentator i soffan. Sändningen kommer att starta cirka en kvart innan den första match under varje dag.

Se sändningen via Twitch.tv/Fragbite
Fredag 1 november


Lördag 2 november
Blast Stand-off
FINAL!

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..