×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Fnatic förlorar mot Astralis trots otrolig comeback

1
Under gårdagen spelade Fnatic sin sista match i gruppspelet av ESL Pro League säsong 10. Där ställdes de mot danska Astralis för en direktplats till LAN-finalerna. Det blev en olidligt jämn match som danskarna tillslut vann med 2-0, 16-14 på Inferno och 16-14 på Train.
I den sista gruppspelsmatchen för Fnatic i den inledande fasen av ESL Pro League ställdes de mot Astralis.Matchen började på svenskarnas kartval, Inferno. De lyckades få en okej start med en ledning på 4-3 men mer än så fick de inte i den första halvan, 11-4 till Astralis. På sin CT-sida lyckades nu Fnatic vinna pistolrundan samt de två rundorna som följde. De startade nu lite av en comeback och fick matchen till 9-13. Astralis kunde snabbt efter det säkra matchboll genom att vinna två raka rundor. Fnatic var dock inte klara utan vann fem raka rundor för att få kartan till 14-15. I den sista rundan började det också bra när Maikil "Golden" Selim fick de inledande två fragsen i rundan. De tappade dock 3on5-situation och förlorade Inferno med 16-14.

Nu gick matchen vidare till danskarnas egna kartval, Train. Denna gången blev matchen jämn hela vägen. Under första halvan bytte lagen rundor fram och tillbaka men Fnatic kunde tillslut gå vinnande ur sin CT-sida med 8-7. Astralis var dock starka på sin CT-sida och kunde efter många men säkra matchboll vid 15-12. Fnatic ville dock inte förlora och fick återigen matchen till 14-15.

I och med detta är Astralis nu klara för LAN-finalerna av ESL Pro League som spelas i december i danska Odense. Fnatic å andra sidan hamnar efter denna matchen på en andraplats i gruppen. De innebär att de måste spela den andra gruppspelsomgången för att få delta i LAN-finalerna.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..