×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Godsent ryktas plocka upp Japaleno

1
Enligt uppgifter till Dexerto har den svenska organisationen Godsent nu hittat ett Counter-Strike-lag. Det rör sig om Japaleno som består av spelare som William "draken" Sundin, Fredrik "freddieb" Buö och Fredrik "FREDDyFROG" Gustafsson.
I september månad stod det klart att Godsent valt att gå samman med organisationen The Final Tribe och därmed ta över alla deras lag. Något som dock saknades var det CS-laget som Markus "pronax" Wallsten skulle driva. Enligt uppgifter till Dexerto så ska den återuppståndna organisationen nu ha hittat ett Counter-Strike-lag som ska representera dem.

Enligt uppgifterna rör det sig om Japaleno som även har gått under namnet Anicent i United Masters League. Laget består just nu av bröderna Joakim "Relaxa" Gustafsson och Fredrik "FREDDyFROG" Gustafsson samt William "draken" Sundin, Fredrik "freddieb" Buö och Simon "tabz" Feldt. Laget deltar just nu i MDL där de har förlorat tre matcher och vunnit två.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..