×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tjeckien

oskar är nu free agent

1
Den tjeckiska spelaren Tomáš "oskar" Šťastný är numera free agent. Detta efter att hans kontrakt med Hellraisers ha löpt ut. Han var endast en del av laget i sex månader fram till att de valde att placera alla spelare på bänken.
Efter Starladder Berlin Major valde Hellraisers att placera alla sina spelare på bänken så att de skulle kunna göra om laget. Cirka två veckor senare presenterade de det nya laget med Kirill "ANGE1" Karasiow i spetsen. En av spelarna som inte fick följa med i det nya projektet var Tomáš "oskar" Šťastný som har suttit på bänken sedan dess.

Nu har kontraktet mellan den tjeckiska spelaren och organisationen löpt ut och han är därmed free agent. 2019 har varit ett tungt år för 29-åringen som dels fick lämna Mousesports men inte heller fick någon vidare framgång i Hellraisers. Detta till skillnad från hans 2018 där han blev rankad som årets fjortonde bästa spelare av Hltv. Han lyckades under 2018 även vinna ESL One New York, Starseries I-League Season 4 samt V4 Future Sports Festival Budapest.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..