×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

Ninjas in Pyjamas vinner mot Heretics — Faze faller mot BIG

1
Under gårdagen startade den tredje veckan av ECS. Där fick vi se Ninjas in Pyjamas vinna mot det franska laget Heretics med 2-1 i kartor. Tyngre blev för Olof "olofmeister" Kajbjer och hans Faze Clan som förlorade mot BIG med 2-1 i kartor.
Under måndagen startade den tredje veckan av ECS säsong 8 och där fick vi se det svenska laget Ninjas in Pyjamas. De ställdes mot det franska laget Team Heretics som nyligen plockat upp Fabien "kioShiMa" Fiey. Matchen startade på svenskarnas kartval, Nuke, men det var fransmännen som startade starkast genom att få med sig tio rundor till sidbytet. Väl där fortsatte de starkt och lyckades vinna kartan med 16-10.

På fransmännens egna kartval, Dust2, vaknade dock svenskarna till. Efter en förlorade pistolrunda vann NiP hela åtta raka rundor innan Heretics tog sin andra på kartan. Det franska laget hade inte mycket att säga till om utan NiP vann Dust2 enkelt med 16-4. Samma historia blev det på den tredje och avgörande kartan, Inferno. Denna gången var det Heretics som fick en ledning på 3-1 men efter det tog NiP ett starkt grepp om matchen som de snabbt kunde avsluta med 16-4.


Vilka NiP kommer att få möta i semifinalen av den tredje veckan avgjordes i matchen mellan Faze Clan och BIG. Olof "olofmeister" Kajbjer och kompani fick en bra start på kartan de själva valde, Nuke. Efter en förlorad pistolrunda vann de elva raka rundor. BIG hade inte mycket att säga till om i den första kartan utan Faze Clan stängde kartan med 16-4.

Nästa karta, Nuke, blev det dock tuffare för Faze. BIG som startade på T-sidan lyckades få med sig nio rundor till sidbytet. De kunde efter två förlorade rundor i den andra halvan också komma upp i en ledning på 14-8. Faze Clan tog fyra raka rundor men mer än så fick de inte, 16-12 till BIG. Den sista och avgörande kartan, Train, blev väldigt lik den första kartan men denna gången var det BIG som krossade. Efter en stark CT-sida kunde de snabbt stänga kartan och därmed matchen med 16-5.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..