×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Brollan storspelar när Fnatic vinner mot North

1
Under gårdagskvällen spelade Fnatic sin första match i gruppspelet av ESL Pro Leauge tionde säsong. Där ställdes de mot det danska laget North. Det blev en lätt match för det svenska laget som vann med 2-0. Bäst på servern var Ludvig "Brollan" Brolin som topfragade på båda kartorna.
I svenska Fnatics första match av ESL Pro Leauge ställdes de mot North och allt började på danskarnas kartval, Nuke. De lyckades få en bra start genom att få en ledning på 6-4 på sin T-sida. Svenskarna kom dock ikapp och gick vinnande ur den första halvan med 9-6. Väl på sin T-sida tog nu Fnatic kommando och kom snabbt upp i en ledning på 15-7. North kämpade tillbaka lite men Fnatic kunde tillslut stänga kartan med 16-11. Mycket tack vare Ludvig "Brollan" Brolin med sin 28 frags.

Matchen gick nu över till svenskarnas kartval, Inferno. Denna gången startade de starkare genom att vinna de fem inledande rundorna. De fortsatte bra under hela den första halvan och fick med sig elva rundor till sidbytet. I den andra halvan fick de nu också upp en snabb ledning på 14-5 men nu började North komma tillbaka. De vann fem raka rundor innan Fnatic kunde komma upp i 15. Svenskarna lyckades även stänga denna kartan med 16-11 och även denna gången var det Brollan som var starkast på servern med 26 frags.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..