×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

NiP och olofmeister i tredje veckan av ECS

2
Idag startar den tredje veckan av ECS säsong 8. Bland de deltagande laget hittar vi helsvenska Ninjas in Pyjamas som kommer att ställas mot Fabien "kioShiMa" Fiey och kompani i Heretics. Även Olof "olofmeister" Kajbjer och hans Faze Clan deltar i veckans ECS.
Efter en veckas uppehåll är det dags för en ny vecka av ECS. I denna kommer vi att få se totalt sex stycken svenska spelare kämpa om en plats i LAN-finalerna av turneringens åttonde säsong. Fem av dessa spelare hittar vi i Ninjas in Pyjamas. Klockan 20:00 ikväll ställs de mot det franska laget Team Heretics som nyligen plockade upp Fabien "kioShiMa" Fiey.

Samtidigt kommer även turnerings sista svenska spelare, Olof "olofmeister" Kajbjer, att spela sin första match. Svensken och hans Faze Clan kommer i den första omgången att ställas mot det tyska laget BIG. Till skillnad från de två tidigare veckorna av ECS kommer det vinnande laget denna vecka att direktkvalificera sig till LAN-finalerna av turneringen so spelas i Arlington, Storbritannien, i november. BME kommer som vanligt att sända matcherna på svenska via Twitch.tv/slop3.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..