×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Ninjas in Pyjamas gör premiär i ESL Pro League ikväll

1
Grupp A av ESL Pro League säsong 10 är färdigspelad och det är därmed dags för grupp B. Där hittar vi svenska Ninjas in Pyjamas som spelar sin första match ikväll mot Heroic. I gruppen har de även Sprout och Vitality.
Det var Mousesports som toppade grupp A av ESL Pro Leauge efter en 2-0-vinst mot Olof "olofmeister" Kajbjer och hans Faze Clan. Idag ska istället grupp B starta och där blir det mer svenskt. Där kommer vi att få se svenska Ninjas in Pyjamas spela sin första match. Det blir en kamp om Öresundsbron i den första matchen när de ställs mot danska Heroic 22:15.

Förutom danskarna har de ytterligare två lag i gruppen som spelar mot varandra idag. I matchen som startar lite mindre än fyra timmar innan ninjornas, 18:25, kommer vi att få se Dreamhack Masters Malmö-finalisterna Team Vitality ställas mot det tyska laget Sprout.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..