×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Mousesports vinner grupp A — Faze på andraplats

1
Den första gruppen av ESL Pro Leagues tionde säsong är färdigspelad. Där ser vi Mousesports toppa gruppen efter tre raka vinster. I och med detta är de direktkvalificerade till LAN-finalerna. Faze Clan och BIG får istället nöja sig med att spela den andra gruppspelsfasen.
Faze Clan och Mousesports gick in i den sista matchen av grupp A av ESL Pro Leauge med två vinster var. Detta betydde att laget som lyckades vinna mötet mellan varandra skulle kvalificera sig direkt till finalerna av den tionde säsongen. Det blev en jämn match mellan de två europeiska lagen men det var Mousesports som lyckades plocka hem vinsten med 2-0, 19-17 på Train och 16-12 på Overpass.

Efter det följde matchen mellan BIG och Optic Gaming. Det var det tyska laget som lyckades vinna matchen med 2-0, 16-13 på Overpass och 19-15 på Mirage. I och med detta har det danska laget lämna turneringen. BIG å andra sidan kommer, precis som Faze Clan, få spela den andra gruppspelsomgången med de resterande laget som placerade sig på andra och tredjeplats i sina grupper.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..