×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Succéstart för nya Faze Clan i ESL Pro League

1
Den första veckan av ESL Pro Leauge säsong 10 är i full rulle. I just denna vecka ser vi Olof "olofmeister" Kajbjer och hans nyformade Faze Clan. De har vunnit båda sina matcher som de har spelat. Även Mousesports har startat starkt.
Under de senaste månaderna har Faze Clan bytt ut två spelare, Filip "NEO" Kubski och Ladislav "GuardiaN" Kovács och istället har Marcelo "coldzera" David och Helvijs "broky" Saukants hoppat in. I sin första turneringen, ESL One New York, gick det tungt för laget då de placerade sig på en sistaplats. För sin grupp av ESL Pro Leauge säsong 10 verkar laget hunnit träna upp sig.

De har lyckats båda de två matcherna de har spelat. I den första ställdes de mot danska Optic Gaming. Trots övertid på den första kartan lyckades de vinna matchen med 2-0, 19-15 på Vertigo och 16-7 på Train. I den andra matchen fick de möta BIG. Denna matchen blev svårare för Faze då alla tre kartor behövde spelas. De gick dock vinnande ur även denna karta, 16-11 på Nuke, 14-16 på Mirage och 16-8 på Inferno.

Även Mousesports har startar bra i grupp A. De har också två raka vinster mot just BIG och Optic. Faze Clan kommer ikväll, 18:25, att ställas Mouz laget för att avgöra vilket av lagen som toppar gruppen.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..