×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Vitality vinner mot Natus Vincere - Vidare till final

1
Det franska laget Vitality har säkrat en plats i finalen av Dreamhack Masters Malmö 2019. Detta efter att de vunnit mot Natus Vincere med 2-1. De kommer nu att ställas mot svenska Fnatic i finalen.
Vilket lag som skulle ställas mot Fnatic i finalen av Dreamhack Masters Malmö 2019 avgjordes i matchen mellan Natus Vincere och Team Vitality. Allt började på fransmännens kartval, Nuke. De lyckades vinna pistolrundan men efter det var det Navi som tog kommando. De visade sig otroligt starka på sin CT-sida och fick med sig tolv rundor till sidbytet. Vitality kunde där ta tre raka rundor trots en förlorad pistolrunda. Mer än så fick de inte utan det var Navi som vann den första kartan med 16-6.

Näst på tur var dags för Navis egna kartval, Overpass. Trots detta var det Vitality som startade starkast genom att vinna de sju raka rundor innan Navi kunde vinna sin första. Det var också den enda rundan som det ryska laget lyckades ta under den första halvan, 7-1 till Vitality. Navi kunde i den andra halvan vinna pistolrundan samt de två rundorna som följde men det var de sista rundorna de vann, 16-4 till Vitality.

Den sista och avgörande kartan blev Dust2. Navi vann den inledande pistolrundan samt fyra raka rundor efter det. Vitality kämpade dock tillbaka och lyckades till och med gå vinnande ur den första halvan med 8-7. De startade den andra halvan bra genom att vinna de två första rundorna. Navi tog efter det tre raka rundor för sig själva men matchen tillhörde Vitality. De lyckades tillslut vinna matchen med 16-11. De kommer nu att ställas mot Fnatic i finalen av Dreamhack Masters Malmö 2019.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..