×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Vitality sista laget till semifinal — Mousesports utslagna

1
Det sista laget till semifinal av Dreamhack Masters Malmö 2019 är Vitality. Detta efter de vunnit mot det europeiska laget Mousesports med 2-1. Fransmännen kommer nu att ställas mot Natus Vincere för en plats i finalen.
Den andra kvartsfinalen spelades mellan Team Vitality och Mousesports. Matchen startade på det europeiska lagets kartval, Mirage. De lyckades vinna pistolrundan men tappade direkt efter det tre raka rundor. Trots detta så var det Mousesports som gick vinnande ur halvan med 9-6. I den andra halvan tog fransmännen kommando och kom upp i en ledning på 14-11. Mousesports var dock fortfarande med i matchen och efter tre raka rundor kunde de utjämna resultatet till 14-14. Vitality ryckte efter det upp sig och tog de två sista rundorna för att plocka hem den första kartan med 16-14.

Näst på tur var fransmännens egna kartval, Inferno. De började också otroligt starkt genom att vinna sju raka rundor innan Mousesports tog sin första. Det franska laget var mycket starkare under den första halvan och fick med sig tio rundor till sidbytet. Mousesports vann nu den andra pistolrundan och började komma ikapp, de lyckades till och med utjämna matchen vid 10-10. De kunde efter detta också vinna kartan med 16-12.

Allting skulle nu avgöras på Dust2. Den första halvan blev olidligt jämn men det var tillslut Mousesports som gick vinnande ur halvan med 8-7. De kunde nu också få en bra start på den andra halvan genom att vinna tre raka rundor direkt efter att Vitality plockat upp pistolrundan. Efter detta tog dock Vitality kommando och kunde tillslut säkra semifinalplatsen med 16-13.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..