×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

GeT_RiGhT ute ur Ninjas in Pyjamas

2
Christopher "GeT_RiGhT" Alesund är efter sju år i Ninjas in Pyjamas fått lämna organisationen. Den svenska legendaren kommer nu för första gången sedan Counter-Strike: Global Offensive kom ut att vara utan lag. Vem som kommer att ersätta spelaren är nuläget in offentliggjort.
Christopher "GeT_RiGhT" Alesund har hängt löst i Ninjas in Pyjamas sedan de valde att plocka upp den unga talangen Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora. Men det är först nu som den svenska legendaren får lämna laget. Han har varit en del av Ninjas in Pyjamas sedan organisationen återuppstod för Counter-Strike: Global Offensive under 2012.

GeT_RiGhT var med i NiP när de dominerade hela CS:GO-scenen under spelets begynnelse. Laget lyckades med något som nästan sågs som omöjligt. Att vinna 87 raka kartor på LAN utan att förlora en enda. Förutom detta lyckades även GeT_RiGhT och NiP vinna en major tillsammans, ESL One Cologne 2014.

NiP vinner ESL One Cologne 2014

Förutom majorn lyckades NiP med GeT_RiGhT i spetsen vinna 22 stycken LAN-turneringar. Han har i CS:GO även fått tio stycken MVP-medaljer av Hltv. I början av CS:GO var GeT_RiGhT utan tvekan världens bästa spelare. Under både 2013 och 2014 blev han utsedd till årets bästa spelare av Hltv. Han var även med på listan över världens 20 bästa spelare under både 2015 och 2016. GeT_RiGhT skriver själv på Twitter att han inte kommer att sluta att spela.

Ninjas in Pyjamas ska redan ha hittat en spelare för att ersätta legendaren. De har dock valt att inte gå ut med vem denna spelaren är ännu. Det förväntas dock att han kommer att göra premiär för NiP under Dreamhack Masters Malmö som startar på måndag nästa vecka.

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..