×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

vuggo, slop3 och THREAT kommenterar ECS på svenska

1
Vad får man om man placerar Viktor "vuggo" Jendeby, Fredrik "slop3" Wahlstedt och Björn "THREAT" Pers i en studio? ECS på svenska! Den åttonde säsongen av ECS börjar på måndag och BME står än en gång för den svenska sändningen.
Måndagen den 16 september drar den åttonde säsongen av ECS igång och för den som vill se matcherna med svenska kommentatorer så står Black Molly Entertainment än en gång för den svenska sändningen, med fokus på svensklagen. De svenska sändningen består primärt av tre profiler; Viktor "vuggo" Jendeby, Fredrik "slop3" Wahlstedt och Björn "THREAT" Pers. Denna trio kommer att blanda hett matchsnack med humor och tittartävlingar under hela säsongen.

Nytt för säsongen är att BME har valt att sända turneringen via slop3s stream, twitch.tv/slop3.
Med start på måndag klockan 17.00 kommer tittarna under fem höstveckor inte bara få se
CS:GO i världsklass. Det kommer även att bjudas på en hel del tävlingar med fina priser samt
en ordentlig dos tveksam humor.

Eftersom den svenska sändningen främst fokuserar på svensklagen kommer tittarna garanterat att få höra svenska kommentatorer över Ninjas in Pyjamas, Fnatics och Faze Clans matcher. Den europeiska portionen av ECS består även av trippelt danskt; Astralis, North och Optic Gaming liksom Vitality, Mousesports, Virtus.pro och majorfinalisterna Avangar.


Artikelbild: Black Molly Entertainment

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..