×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Bahrain

Bahrain agerar värdland för Blast Pro Series Global Finals

2
Fyra lag kommer att resa till Mellanöstern för att slåss om Blast Pro Series Global Finals-titeln i december. Värdlandet är nu offentliggjort och det är Bahrain som kommer att stoltsera med evenemanget.
Den 13-14 december ställs de bästa lagen från Blast Pro Series mot varandra i årets finalevent, Blast Pro Series Global Finals, med 500 000 dollar i prispott. Under fredagen kunde arrangörerna offentliggöra var detta evenemang kommer att ta plats och det är inget mindre än Bahrain som står som värdland. Bahrain är ett land i Mellanöstern som består av 33 öar varav den största innefattar huvudstaden Manama. Exakt var i Bahrain turneringen kommer att spelas från är ännu oklart.

De lag som får lov att resa till Bahrain i december är de fyra lag som har flest poäng enligt Blasts officiella poängsystem. Dessa fyra lag kommer att ställas mot varandra via ett enkelt slutspelsträd där samtliga matcher väntas vara bäst av tre kartor. Just nu ligger Team Liquid i topp med 26 poäng medan Astralis tar andraplatsen med sina 22 poäng. Det finns dock fortfarande en hel del poäng att samla innan finalstadiet och redan ikväll spelas Blast Pro Series Moscow som kan komma att förändra poängställningen.


Artikelbild: international-adviser.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..