×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Gymnasieligan tillbaka — 30 000 kronor i prispott

1
Höstsäsongen av Gymnasieligan är på gång och den första kvalomgången sker redan ikväll. En prispott värde 30 000 kronor står på spel när åtta lag kommer att ställas mot varandra på stora scenen på Halmstads högskola.
Efter en lyckad vårsäsong återvänder nu Gymnasieligan med sin höstsäsong, lite bättre och lite större. Turneringen kommer att spelas i Counter-Strike: Global Offensive och huserar två kvaltillfällen som skickar totalt åtta lag vidare till finalerna. Finalportionen av turneringen spelas på scen den 3-4 oktober från Högskolan i Halmstad i samband med deras esportdag.

För att delta i turneringen måste laget bestå av minst tre spelare från samma gymnasieskola, men även spelare som går i åttan och nian får lov att delta. Den skola som majoriteten av spelarna kommer från kommer att få ta emot ett speciellt bidrag vid vinst för vidare esportsatsning. Samtliga spelare måste även ha spelarlicenser från esportföreningen SESF, något som går att skaffa gratis här.


Det första kvaltillfället sker ikväll, torsdagen den 12 september, klockan 19:00. Nästa kval äger rum den 15 september, söndag, klockan 16:00 och det är okej för lag att delta i båda kvalen. Vinnarlagen i varje kval kommer att få nästan allt betalt under finalportionen av turneringen medan de sex lag som tar sig till kvalsemifinalerna kommer att få hotell och annat gott till ett värde av 2 500 kronor.


Prisfördelning och prisinnehåll
1. 10 000 kronor till skolan
10 000 kronor till spelarna att dela på
100 000 Publiclir Dollar
5 stycken powerbanks från Publiclir
Pokal och medaljer

2. 5 000 kronor till spelarna att dela på
10 000 Publiclir Dollar
5 stycken powerbanks från Publiclir
Medaljer och diplom

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..