×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Golden och flusha ryktas återvända till Fnatic

2
Enligt uppgifter till 1pv så har Fnatic nu hittat de spelare som ska ersätta Richard "Xizt" Landström och Simon "twist" Eliasson. De spelare som nu ryktas komma till Fnatic är två spelare som tidigare representerat organisationen, Robin "flusha" Rönnquist och Maikil "Golden" Selim.
Fnatic har varit nere på tre spelare sedan de valde att bänka Richard "Xizt" Landström och Simon "twist" Eliasson. De har även valt att inte förlänga kontraktet med deras coach Jimmy "Jumpy" Berndtsson. Istället har de valt att ge lagets manager Andreas "Samuelsson" Samuelsson chansen att agera coach. Det har dock fortfarande varit tyst om vilka spelare som det svenska laget kommer att plocka upp.

Enligt källor till 1pv har nu det svenska laget hittat två stycken spelare som inte är främlingar för organisationen. Enligt dessa uppgifter kommer Robin "flusha" Rönnquist och Maikil "Golden" Selim återvända till Fnatic. Enligt 1pv ska det svenska laget först varit intresserade av den unga AWP-spelaren Tim "nawwk" Jonasson men efter att Gamerlegion nekat till köpet ska Fnatic istället riktat in siktet på flusha och Golden.

flusha var en del av Fnatic när de vann sina tre majors, Dreamhack Winter 2013, ESL One Katowice 2015 och ESL One Cologne 2015. Han fick lämna laget under september förra året när han istället anslöt sig till Cloud9. Där mötte Golden, som redan spelat i laget i en månad. Golden var också en del av Fnatic mellan augusti 2017 och juni 2018. Han och flusha lyckades under den tiden vinna World Electronic Sports Games 2017 Intel Extreme Masters Katowice 2018.

flushas tid i Fnatic




Artikelbild: ESL

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..