×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Gamerlegion vidare till slutna Dreamhack Masters-kvalet

1
Det öppna europeiska kvalet för Dreamhack Masters Malmö är färdigspelat. Fyra lag har därmed tagit sig vidare till det slutna kvalet. Bland dessa hittar vi Gamerlegion med de tre svenska spelarna Hampus "hampus" Poser, Dennis "dennis" Edman och Tim "nawwk" Jonasson.
Efter två dagar och totalt 166 lag är nu det öppna europeiska kvalet till Dreamhack Masters Malmö avslutat. Fyra lag har kvalat in till det slutna europeiska kvalet, de möter nu upp med de fyra lagen som blivit inbjudna. Bland dessa hittar vi tre svenska spelare, Hampus "hampus" Poser, Dennis "dennis" Edman och Tim "nawwk" Jonasson från Gamerlegion.

De resterande tre lagen som kvalade in är Unicorns Of Love, Team Spirit och Fate. De kommer nu att ställas mot de fyra inbjudna lagen Tricked Esport, Heroic, CR4ZY och Mousesports. Kvalet startar redan idag, 11 september, och Gamerlegion spelar sin första match mot Tricked.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..