×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Mongoliet

Nytt mongoliskt lag format — erkaSt i spetsen

1
Den före detta Grayhound-spelaren Erdenetsogt "erkaSt" Gantulga har nu hittat ett nytt hem. Han har tillsammans med spelare som Temuulen "Zilkenberg" Battulga och Batbayar "kabal" Bat-Enkh format ett nytt mongoliskt lag som går under namnet August.
Redan innan Starladder Berlin Major började så kom det rykten om att den mongoliska spelaren Erdenetsogt "erkaSt" Gantulga var påväg ut ur laget. Detta bekräftade även erkaSt kort därefter. Anledningen till detta var att hans studievisum för Australien hade gått ut.

Han har nu hittat ett nytt lag där alla spelare är från Mongoliet. Med i laget hittar vi Temuulen "Zilkenberg" Battulga så var med i The MongolZ som överraskade många under 2016 och 2017. Han återvänder nu från en två år lång paus. Även 5Power Mongolia-duon Bat-Enkh "kabal" Batbayar och Gan-Erdene "dobu" Batbold tar plats i laget som nu har flyttat till Kina för att tävla.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..