×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Här är sändningsteamet för Dreamhack Masters Malmö

1
Den 1 oktober startar Dreamhack Masters Malmö 2019. På plats kommer vi att få se åtminstone två svensklag i form av Ninjas in Pyjamas och Fnatic. Dreamhack har nu offentliggjort vilka som kommer att sätta ton på turneringen.
Om lite mindre än tre veckor är det äntligen dags för Dreamhack Masters Malmö. 16 av världens bästa lag kommer att kämpa om prispotten på 250 000 dollar. Bland de deltagande lagen hittar vi två stycken helsvenska, Ninjas in Pyjamas och Fnatic. Men matcher i Counter-Strike: Global Offensive är inte roliga om de bara är tysta. Dreamhack har nu offentliggjort sändningsteamet för turneringen som startar den 1 oktober.

Anders Blume kommer att resa över Öresundsbron för att kommentera turneringen tillsammans med sin radarpartner Jason "moses" O'Toole. Alex "Machine" Richardson kommer precis som under majorn att kommentera turneringen tillsammans med Henry "HenryG" Greer. Turneringen kommer även att ha en andrastream där Dustin "dusT" Mouret och Vince Hill kommer att kommentera matcher.

Hela sändningen kommer att ledas av Tres "stunna" Saranthus. Vid hans sida kommer Chad "SPUNJ" Burchill, Jacob "Pimp" Winneche och Christine "potter" Chi att analysera matcherna. Sist men inte minst så kommer Frankie Ward att stå vid sidlinjen för att intervjua spelarna.

Sändningsteam ESL One Cologne

USATres "stunna" Saranthus värd
StorbritannienFrankie Ward Intervjuare

DanmarkJacob "Pimp" Winneche analytiker
AustralienChad "SPUNJ" Burchill analytiker
USAChristine "potter" Chi analytiker

StorbritannienHenry "HenryG" Greer kommentator
StorbritannienAlex "Machine" Richardson kommentator
USAJason "moses" O'Toole kommentator
DanmarkAnders Blume kommentator
USADustin "dusT" Mouret kommentator
StorbritannienVince Hill kommentator
2020-11-04 17:45
För att aima krävs självklart en bra mus, men minst lika viktigt för att lyckas inom esporten är ett stabilt tangentbord. På marknaden finns en uppsjö av olika märken som lovar dig guld och gröna skogar, men vilka är det egentligen proffsen använder? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram proffsens fem favoriter för att hjälpa dig i ditt val.
2020-11-09 14:05
2016 startade Fragbite tillsammans med Yalla en CS:GO-turnering med en prispott på 150 000 svenska kronor öppen för skandinaviska spelare. Många välkända namn har gästat sändningarna genom åren, namn som Viktor “vuggo” Jendeby, Fredrik “slop3” Wahlstedt, Fredrik “JAEGARN” Andersson, André “rich” Åkerblom och Alexander “rdl” Redl har alla medverkat i sändningarna.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..