×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Major

Astralis vidare till final efter lätt match mot NRG

1
Det andra laget till final av Starladder Berlin Major är Astralis, deras tredje majorfinal på raken. Det danska laget kan nu bli det första laget att vinna fyra majors. Detta efter en semifinalvinst mot amerikanerna i NRG Esports.
Första kartan mellan Astralis och NRG Esports det nordamerikanska lagets kartval, Train. Det såg ut som att NRG skulle vinna den inledande pistolrundan men efter en otrolig 1on3 av Nicolai "dev1ce" Reedtz så gick rundan till Astralis. De kunde efter detta vinna hela sjuraka rundor innan NRG fick sin första. Astralis kunde tillslut få med sig tio rundor till sidbytet. NRG vann den andra pistolrundan och såg ut att komma in i matchen på riktigt. Det blev trots det Astralis som vann den första kartan med 16-10.

device 1on3

Matchen gick nu vidare till Astralis kartval, Overpass. Återigen vann de de som startade starkast. De vann den tre inledande rundor innan NRG tog tre för sig själva. Mycket mer fick amerikanerna dock inte under den första halvan, Astralis vann sju raka rundor till och fick med sig tio till sidbytet. NRG vann den andra pistolrundan men tappade direkt fyra rundor efter det. De kunde snabbt vinna kartan och därmed matchen med 16-9. De kan nu bli det första laget att vinna fyra stycken majors.
Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..