×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

freddieb lämnar Ancient — laget nere på fyra spelare

1
Bara dagar efter att Ancient plockat in Andreas "MODDII" Fridh för en testperiod har de nu tappat en av sina spelare. Den som valt att lämna det svenska laget är deras IGL Fredrik "freddieb" Buö. Han är nu öppen för erbjudanden över hela världen.
I måndags, 19 augusti, plockade det svenska laget Team Ancient att plocka in Andreas "MODDII" Fridh för en testperiod. Nu, bara några dagar efter, har en av Ancients spelare valt att lämna laget. Den som valt att lämna laget är deras IGL, Fredrik "freddieb" Buö. Han skriver i ett inlägg på Twitter att han behöver ett ombyte av arbetsmiljö och är öppen för möjligheter över hela världen.

Den svenska 25-åringen har varit en del av laget sedan maj i år. Tillsammans med laget lyckades han ta sig till final av Dreamhack Open Summer 2019, där föll de tillslut mot Optic Gaming. Förutom detta lyckades de även ta sig till den europeiska minorn men misslyckades med att ta sig vidare till majorn. Han har tidigare representerat lag som Epsilon, Godsent och Red Reserve. Han har under sin spelarkarriär vunnit sju stycken LAN-turneringar, bland dessa Qi Invitational 2018 tillsammans med Godsent.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..