×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Australien

Matchfixare i Australien riskerar tio år i fängelse

1
Sex stycken personer i Australien har blivit arresterade efter en utredning kring matchfixning i Counter-Strike: Global Offensive. Om dessa personer bevisas vara skyldiga riskerar de upp till tio år i fängelse.
Den australiska polisen i delstaten Victoria sedan mars i år undersökt matchfixning i Counter-Strike: Global Offensive. Enligt polisens uttalande är det åtminstone fem stycken matcher som har blivit påverkade av detta. Över 20 olika bets ska ha placerats på dessa matcher som personerna i fråga ska ha arrangerat.

Sex stycken personer har nu blivit arresterade, alla dessa ska ha bott i delstaten Victoria. Alla dessa har blivit intervjuade kring att korrumpera matcher som går att betta på. Om de skulle bli dömda för brottet så riskerar de upp mot tio år i fängelse. Alla sex personer har nu blivit släppta för tillfället medan polisen fortsätter att fråga ut personer och letar mer information.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..