×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

friberg ryktas vara ute ur Heroic — Fnatic är inte intresserade

1
Enligt källor till både Rush B Media och Dexerto så är den svenska spelaren Adam "friberg" Friberg påväg ut ur Heroic. Enligt samma källor till Dexerto så ska Fnatic varit intresserade av spelaren, detta har dock både Jesper "JW" Wecksell och lagets manager Andreas "Samuelsson" Samuelsson dementerat.
Tidigare i veckan valde Heroic att plocka in den unga talangen Johannes "b0RUP" Borup. Den som då fick lämna var det nyaste tillskottet till laget, Niels-Christian "NaToSaphiX" Sillassen. Enligt källor till både Rush B Media och Dexerto så är nu ännu en spelare, Adam "friberg" Friberg, påväg ut ur laget. Vem som de vill plocka in istället är dock inte lika säkert. Enligt Dexerto så har laget pratat med ett flertal spelare, däribland Lucas "Bubzkji" Andersen och René "cajunb" Borg.

Samma källor till Dexerto menade att Fnatic var intresserade av den svenska spelaren. Detta har dock både Jesper "JW" Wecksell dementerat via Twitter. Han skriver dock att han alltid har haft stor respekt för spelaren samt att han skulle vara en bra del för många lag. Även lagets manager, Andreas "Samuelsson" Samuelsson, skriver att detta inte är sant.

friberg har varit en del av Heroic sedan maj 2018. Tillsammans med laget har han lyckats vinna både Toyota Master CS:GO Bangkok 2018 samt Games Clash Masters 2018. Under den senaste tiden har laget dock varit väldigt upp och ner. Detta har även friberg varit. Varken under ESL One Cologne eller Intel Extreme Masters Chicago så lyckades laget ta sig vidare till slutspelet. Om ryktena stämmer så kommer laget se ut på följande sätt.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..