×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Esportsadviser plockar upp ZINKEN — pbD ute ur laget

1
De svenska CS:GO-laget Esportsadviser har valt att göra en förändring. In i laget kliver den före detta X6tence Galaxy-spelaren Gustav "ZINKEN" Björk. I samband med detta får även Anders "pbD" Aidemark lämna laget.
Det svenska laget Esportsadviser lyckades innan sommaren vinna både Svenska Elitseries och Fragleague. Kort efter detta valde de dock att byta ut en av sina spelare, Alex "PALM1" Palm, mot Hugo "ZER" Halvorsen. Nu har de valt att byta ut ytterligare en spelare. Den som denna gången får lämna laget är Anders "pbD" Aidemark. In i laget kliver istället Gustav "ZINKEN" Björk.

Den svenska 21-åringen är mest känd från sin tid i Team Property och X6tence Galaxy. Med de sistnämnda lyckades ZINKEN ta sig till semifinal av Dreamhack Open Winter 2018 efter vinster mot LDLC och Complexity Gaming. De föll dock i semifinal mot Bravado.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..