×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Här är sändningsteamet för Starladder Berlin Major

1
Det blir ett fullspäckat sändningsteam under Starladder Berlin Major. Totalt 15 profiler kommer att leda oss genom årets andra major. Bland dessa hittar vi personer som Anders Blume, Matthew "Sadokist" Trivett, Sean "seang@res" Gares och Alex "Machine" Richardson.
Starladder har nu offentliggjort vilka som kommer att sätta ton på Starladder Berlin Major. Det har tidigare ryktats om att vissa profiler, så som Anders Blume och Jason "moses" O'Toole skulle saknas från majorn. Så är dock inte fallet utan det är ett av de mest fullspäckade sändningsteamen någonsin. Förutom Anders och moses är det ytterligare sju stycken kommentatorer och tre analytiker.

Matthew "Sadokist" Trivett kommer inte att agera kommentator under turneringen utan istället vara en av värdarna. Han har tidigare sagt att han och Henry "HenryG" Greer inte kommer att kommentera tillsammans under turneringen. Den som nu troligen kommer att kommentera tillsammans med HenryG är Alex "Machine" Richardson som står som både värd och kommentator under turneringen.

Även Faceit-duon Daniel "ddk" Kapadia och James Bardolph kommer att vara delaktiga under majorn. Den sista kommentatorsduon utgörs av Hugo Byron och Harry "JustHarry" Russel. Showen kommer att ledas av Tres "stunna" Saranthus som kommer att agera scenvärd och värd för analytikerbordet tillsammans med Machine.

På själva analytikerbordet kommer vi att få se Sean "seang@res" Gares, Chad "SPUNJ" Burchill och Jacob "Pimp" Winneche. De två sista personerna i sändningsteamet är Sue "Smix" Lee som kommer att agera intervjuare. Även James "BanKs" Banks kommer att agera intervjuare men har även fått titeln "Content Maker", vilket kan betyda personer framför kameran under olika typer av inslag.

Sändningsteam Starladder Berlin Major

USATres "stunna" Saranthus (värd/scenvärd)
KanadaMatthew "Sadokist" Trivett (värd)

USASue "Smix" Lee (intervjuare)
StorbritannienJames "BanKs" Banks (intervjuare/content maker)

USASean "seang@res" Gares (analytiker)
DanmarkJacob "Pimp" Winneche (analytiker)
AustralienChad "SPUNJ" Burchill (analytiker)

StorbritannienAlex "Machine" Richardson (kommentator/värd)
StorbritannienHenry "HenryG" Greer (kommentator)
USAJason "moses" O'Toole (kommentator)
DanmarkAnders Blume (kommentator)
StorbritannienDaniel "ddk" Kapadia (kommentator)
StorbritannienJames Bardolph (kommentator)
StorbritannienHugo Byron (kommentator)
StorbritannienHarry "JustHarry" Russel (kommentator)


Artikelbild: Starladder

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..