×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

DickStacys sticker nekat igen — här är det

2
Starladder Berlin Major startar nu på fredag, 23 augusti. Som vanligt har Valve släppt klistermärken för lagen och spelarna. Den australiska Ollie "DickStacy" Tierney har återigen fått sitt förslag till klistermärke nekat. Han kommer istället att få nöja sig med det han hade förra majorn.
Det är äntligen dags för årets andra major, Starladder Berlin Major. Som vanligt går det att köpa klistermärken till sina favoritspelare, men kanske inte de klistermärken som spelarna vill att du ska köpa. Många spelare tog till sociala medier och klagade att deras klistermärken var fel. Detta blev då korrigerat för Chris "Dexter" Nong, Vinicius "VINI" Figueiredo, "ableJ", Kaike "kscerato" Cerato, Yuri "yuurih" Santos och Kirill "ANGE1" Karasiow.

En som dock inte hade lika mycket tur var den australiska spelaren Oliver "Dickstacy" Tierney. Han kommer att få nöja sig med den sticker som tillslut blev accepterad under den förra majorn. Anledningen? Troligen att den var för erotisk. Pricken över iet på klistermärket kan liknas med en spermie. Under den förra majorn fick spelaren två av sina förslag nekade då var för lika till det manliga könsorganet.

Klistermärket som DickStacy skickade in
Klistermärket som DickStacy skickade in

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..